+ 31 20 341 85 94
info@taxi24uur.nl
+31 6 55752301
zakelijke taxi service
Zakelijke taxi service

Taxi24uur.nl is uw partner voor zakelijk taxi vervoer. Bij ons kunt u vooraf een luxe taxi reserveren voor uw klanten, personeel en relaties. Wij halen en brengen hen zoals u vraagt. Wij nemen u hierbij de zorgen voor goed vervoer uit handen en zorgen er voor dat uw klanten en werknemers uitgerust en op tijd op hun plaats van bestemming zijn. Lees er hierna meer over of ga direct naar offerte aanvragen zakelijk taxi diensten. Mocht u een taxi willen bestellen gebruik dan het reserveringsformulier. U kunt ons ook altijd bellen 020 341 85 94.

 

 

 

  • Betaal op rekening.
  • Uw gasten hoeven zelf niet af te rekenen.
  • Luxe en comfortabele luxe taxi‘s.
  • Voor enkele ritten of de hele dag.

Wij kunnen grote groepen vervoeren en hiervoor hebben we ook geschikte auto’s zodat dit geen problemen zal opleveren. Of het nou om een klein of groot bedrijfsuitjes gaat, onze taxiverhuur staat voor u klaar op de afgesproken tijd en op basis van een afgesproken prijs. Deze zakelijke tour service kan vandaag nog telefonisch worden geregeld (hiervoor kunt u onderstaand nummer bellen).

Luxe zakelijke taxi’s beschikbaar

Voor zakelijke taxiritten hebben wij een drietal zeer luxe en nette auto’s ter beschikking. Wij hebben hiervoor de volgende auto’s:

  • BMW 7 serie.
  • Mercedes S klasse.

 

Al onze chauffeurs zijn goed opgeleid en beheersen de Nederlandse en Engelse taal.

Betaalmogelijkheden

Taxi24Uur

Schiphol taxi Pinnen
Schiphol taxi ideal betalen online
Schiphol taxi American Express betalen
Schiphol taxi mastercard betalen
Schiphol taxi betalen op rekening
Schiphol taxi betalen via paypal