+ 31 20 341 85 94
info@taxi24uur.nl
+31 6 55752301

Ruim op tijd en betrouwbare chauffeur

Hele soepele, snelle en prettige ervaring gehad. De chauffeur was ruim op tijd en gaf me een vertrouwd en veilig gevoel. Hij dacht met ons mee en zette ons bij de juiste vertrekhal op schiphol af, zonder dat wij precies wisten welke hal we moesten hebben.

Aura , Arnhem

Top service!!!!!!!!!!

Klantvriendelijk…….. Eerlijk Op tijd Kortom een aanrader voor het begin en eind van een fijne vakantie,

Fred , Amsterdam

Helemaal perfect, al vele jaren

Ik gebruik taxi24.nl al een aantal jaren en ze zijn gewoon goed. Altijd op tijd, ze bellen vijf minuten voor aankomst, keurige aardige chauffeurs. Professioneel. Ik begrijp niet waarom iemand ze niet zou bellen om heen en terug te gaan naar Schiphol. Het is gewoon top!!! Ook hun prijzen zijn concurrerend.

Brenda , Amsterdam

Excellent efficient service for a reasonable price

I visit family in Amsterdam and have used Taxi24uur.NL several times and have recommended them to friends. The taxis are comfortable, very clean and always on time and even when flights have been delayed the taxi quickly arrives. I particularly like the fixed price.

Jacqueline , UK

Goede service en mooie auto

Onze vlucht was vertraagd. Toen we geland waren, hebben we meteen met taxi24uur gebeld. Het was geen probleem er zou een chauffeur klaar staan voor ons. Heel blij met zo een service na een langs reis!!

Dominique , Haarlem

Altijd op tijd, altijd vriendelijk, altijd hulpvaardig.

Hebben al enige jaren ervaring met deze taxiservice. Enkele keren per jaar. Zelden ging er iets mis. Prettig dat ze 10 minuten van te voren bellen dat ze eraan komen, soms staan ze dan al voor de deur. Vinden wij prettig.

Pieter , Amsterdam

Super goede service

De Taxi chauffeur haalde mij op, om mij naar het Okura hotel te brengen, en ik vroeg of ik hem kon bellen voor de terugreis. Het was 2.30 u s’nachts geworden, en de taxi met de zelfde chauffeur kwam vrolijk aan rijden om mij weer naar Haarlem te brengen. Ik heb het telefoon nummer opgeslagen om hem vaker te bellen.

Thomas , Haarlem

Gewoon perfecte dienstverlening

Een wijziging per mail doorgegeven en daarop werd perfect gereageerd. De terugweg was nog beter per telefoon geregeld en ook dat werd goed geregeld. Kortom voor mij (ons) dit bedrijf nogmaals te nemen.

Ton , De Rijp

Super. Op tijd, behulpzaam en vriendelijk. Zeker aan te raden

Met een vertraagde vlucht toch netjes op tijd op gehaald. Alles verliep relaxed en kinder booster zitje was ook aanwezig… zeer goed ervaring!

Jordy Huisman Amsterdam

Goede prijs. Taxi’s arriveerden ruim op tijd. Vriendelijke behulpzame chauffeurs

Voor het eerst hier retour rit gereserveerd en absoluut geen spijt. Goedkope prijs in vergelijking met andere taxi bedrijven. Beide chauffeurs kwamen tien minuten eerder, hielpen mij netjes in en uit de taxi en heb met beide gezellig gebabbeld. Beide chauffeurs reden heel erg goed en verantwoord.

Mar , Weesp

Betaalmogelijkheden

Taxi24Uur

Schiphol taxi Pinnen
Schiphol taxi ideal betalen online
Schiphol taxi American Express betalen
Schiphol taxi mastercard betalen
Schiphol taxi betalen op rekening
Schiphol taxi betalen via paypal