+ 31 20 341 85 94
info@taxi24uur.nl
+31 6 55752301

Taxi 24 uur uit Amsterdam organiseert en verzorgt touristische stadstours met taxi en (tour)bus en ook tours van en naar toeristische attracties. Hier vindt u informatie over stadstours en groepsvervoer. Indien u direct wilt reserveren dan kan dat met het reserveringsformulier. Voor meer informatie kunt u ook een offerte stadstour / groepsvervoer online aanvragen. Wij hebben ruime en luxe minibusjes waarin acht personen comfortabel in kunnen zitten altijd direct beschikbaar.

Stadstours Amstedam
Stadstours Amstedam met taxi en bus

Bij Taxi 24 uur uit Amsterdam kunt u terecht voor stadtours met taxi, taxibus of tourbus naar steden en attracties in Nederland en Europa. Hierbij zorgen wij er voor dat u en uw groep een heerlijke en ontspannen dag hebben en overal op tijd en veilig aankomen. Stadstours en groepsvervoer naar steden en attracties zijn mogelijk voor kleine en grote groepen en dit voor bedrijven en vriendengroepen.

Groepsvervoer attracties en stadstours

Voor het verzorgen van tours naar met touringbus werken wij met gerenommeerde partners zoasl Holland International Tours . Wij verzorgen stadstours met taxi door Amsterdam en ook in andere steden zoals Volendam en de Zaanse Schans. Met uw vrienden, relaties, klanten of collega’s een dagje weg naar één van neerlands top attracties of een prachtige Europeesche stad zoals:

  • Madurodam
  • Keukenhof
  • Volendam
  • Antwerpen
  • Brussel
  • Parijs
  • Et cetera

Mocht je een taxi via Taxi24uur willen bestellen, gebruik dan het reserveringsformulier, een offerte aanvragen taxi diensten of bel ons (020 341 85 94).

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Betaalmogelijkheden

Taxi24Uur

Schiphol taxi Pinnen
Schiphol taxi ideal betalen online
Schiphol taxi American Express betalen
Schiphol taxi mastercard betalen
Schiphol taxi betalen op rekening
Schiphol taxi betalen via paypal