+ 31 20 341 85 94
info@taxi24uur.nl
+31 6 55752301

Gebracht en ophaald worden van en naar Schiphol met de Schiphol taxi haal- en brengservice van Taxi 24 uur uit Amsterdam. Wij kunnen u ophalen voor en na uw reis en thuis (of naar uw hotel) brengen en dit voor de meeste bestemmingen binnen Europa. U kunt met het reserveringsformulier direct reserveren. Voor meer informatie kunt u ons ook altijd bellen op +31 20 7717628.

Schiphol ophaal servcie

Wij kunnen u of uw klanten en relaties ophalen en dan spreken wij af bij één van de drie bekende meetingspoints. Onze chauffeur staat u of uw gast op te wachten met een naambordje. Tevens is het mogelijk dat onze chauffeur u of uw gast belt als u geland bent en dan afspreekt waar en waneer u het beste opgehaald kunt worden. U kunt door ons opgehaald worden van één van de drie bekende meetingpoints op vliegveld Schiphol. Dit zijn:

Meetingpoint Schiphol
Meetingpoint Schiphol
  • Meetingpoint schiphol
  • Vertrekhal 1-2-3

Zakelijke haal en brengservice

Wij kunnen uw gasten zoals collega’s, klanten en relaties ophalen en terugbrengen van en naar Schiphol. Als uw gasten aankomen dan worden zij door een representatieve chauffeur met een naambordje opgewacht. Indien nodig kan uw gast ons bellen en dan halen wij die op waar en wanneer die gast dat uitkomt. Of het uzelf of een gast betreft wij zorgen er voor dat iedereen uitgerust zijn reis kan beginnen. Met het offerte aanvragen Schiphol haal en brengservice kunt u ook een prijsopgave aanvragen.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen:

Telefoon: +31 20 341 85 94
Email: info@taxi24uur.nl

Of gebruik maken van het contactfomulier.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Betaalmogelijkheden

Taxi24Uur

Schiphol taxi Pinnen
Schiphol taxi ideal betalen online
Schiphol taxi American Express betalen
Schiphol taxi mastercard betalen
Schiphol taxi betalen op rekening
Schiphol taxi betalen via paypal